Middellandse Zee

Dit gebied wordt meestal opgesplitst in de oostelijke zijde met Griekenland, Turkije, Italië, Kroatie, Tunesië en sommige eilanden van Spanje en in een westelijke zijde met eventueel cruises langs Portugal, vasteland Spanje, enz... Elke aanlegplaats is anders en overal zijn er verschillende excursies mogelijk. De Middellandse Zee is hierdoor de populairste cruisebestemming.

Noord-Europa / Noorse Fjorden

Voor zowel de natuurliefhebber als de cultuursnuiver is Noord-Europa een cruiseparadijs. Een pluspunt is dat je ook kan kiezen voor een cruise met vertrek vanuit Nederland. Aanschouw de betoverende Noorse Fjorden, duik in het verleden van St-Petersburg of geniet van woeste kliffen en lieflijke Engelse dorpjes.

Canarische eilanden

De Canarische Eilanden zijn bij uitstek geschikt als u niet te ver wil vliegen en toch in de winter de zon wil opzoeken. 

Zwarte Zee

Koffiehuizen, levendige straatjes en imponerende paleizen. Deze cruiseregio is minder bekend, maar aan de Zwarte zee komen verschillende werelden samen. Geniet van de Griekse gastvrijheid, Oekraïense grandeur en Turkse delicatessen.

Caraiben

Zonovergoten, witte zandstranden, cocktails en prachtige koraalriffen. En dan natuurlijk de verrukkelijke gerechten en sympathieke eilandjes! Welkom in de Caraïbe, al jaren lang een zeer geliefde cruisebestemming.

Noord-Amerika

Een gebied vol natuurlijke hoogtepunten en interessante wereldsteden. Bezoek het machtige Alaska vanuit Vancouver of vaar vanaf New York langs de kleurrijke kust van New England.

Centraal-Amerika

Het is een spectaculaire tocht door de sluizen van het machtige, 80 kilometer lange Panamakanaal. De combinatie met zonnige eilanden zoals Aruba maakt dit een veelzijdige cruise. Een cruise rondom Costa Rica biedt je dan weer een divers landschap van bergketens, regenwouden en meer dan 30 natuurparken.

Zuid-Amerika

Geniet van de flora en fauna in de regenwouden van het Amazonegebied of laat u imponeren door de spectaculaire Chileense fjorden. Beleef ook de stijlvolle en uitbundige miljoenensteden Montevideo, Buenos Aires en Rio de Janeiro.

Antartica

Antarctica, het witte contingent, is omringd door water. Onder begeleiding maakt u een expeditie waarbij u in kleine zodiacs langs ijsschotsen en verlaten hutten van walvisvaarders vaart. Onderweg ziet u pinguïns, albatrossen, walvissen en zeeleeuwen.

Oceanië

De oneindige outback van Australië, de koraalriffen van het Great Barrier Reef en de imposante natuur van Nieuw-Zeeland. Of spreekt een cruise over de azuurblauwe wateren en parelwitte stranden van de Pacific u meer aan, ver van het vasteland en massatoerisme?

Azië

Azië kent niet alleen futuristische miljoenensteden zoals Bangkok of Shanghai, het heeft ook uitgestrekte landschappen en een intrigerende mystieke geschiedenis. De baai van Halong is iets dat je van op het water moet beleefd hebben!

Midden-Oosten

In 6 uur tijd verruilt u ons koud landje voor zon, woestijn en extreme luxe. De reis gaat langs diverse intrigerende Arabische steden zodat u zich waant in een sprookje van duizend-en-één-nacht. De cruises vertrekken meestal vanuit Dubai.

Afrika

Een continent dat zich leent om vanuit een schip te verkennen. Ontdek een divers landschap en verschillende culturen. Interessante steden, een prachtige natuur en een rijke flora en fauna. Uw cruiseschip meert soms af bij plaatsen die over land minder toegankelijk zijn. Kortom, een bijzondere en niet alledaagse cruisebestemming.

Trans-Atlantische oversteek

Treed in de voetsporen van de emigranten in de jaren 50 en beleef zelf de nostalgische oversteek van Engeland naar New York. Deze cruises hebben veel zeedagen zodat u optimaal kan ontspannen en van de faciliteiten van het schip kan genieten.