Jullie hebben beslist! We organiseren deze eerste voetbaltrip naar Londen, om live een match van Chelsea bij te wonen!
De keuze is gevallen op de match Chelsea - West Ham op 19 maart. Het is dus een lokale Londense derby, een goede sfeer is dan zeker en vast gegarandeerd.

Zelf dragen we uiteraard ook bij tot de sfeer, we zullen ons als groep zeker laten horen voor onze Belgische voetbalhelden Thibaut Courtois en Eden Hazard!

Programma:

19 maart: 's Ochtends vroeg vertrekken we met de bus vanuit Heist op den Berg richting Londen per luxe autocar. Afhankelijk van het juiste aanvangsuur van de wedstrijd, kan dit vertrek al omstreeks 06u00 zijn. Eens we aangekomen zijn in Calais, rijden we met de autocar de trein op en staan we een uurtje later al op Engelse bodem. Van daaruit rijden we dan verder naar het Millenium & Copthorne Hotel at Chelsea ****. 
(De naam doet het al vermoeden, dit hotel ligt vlak naast Stamford Bridge, de thuisbasis van Chelsea Football Club.)

Daar aangekomen checken we iedereen in en worden we welkom geheten met een drankje in de Delta Lounge van het hotel. Nadien maken we ons klaar om de wedstrijd Chelsea - West Ham bij te wonen. Onze zitplaatsen bevinden zich op de lange zijde van het stadion. Zo hebben we een goed zicht over het veld en hoeven we geen enkele save van Courtois of dribbel van Hazard te missen!

Na de overwinning - wij zijn optimistisch! - trekken we naar de pub om een stevige 'pint' te gaan drinken en te vieren met de andere supporters. Maar van al dat supporteren en doelpunten vieren krijgt een mens uiteraard honger. 's Avonds is er een 3-gangendiner in Restaurant "55" voorzien voor de ganse groep.

20 maart: Deze dag laten we min of meer open zodat iedereen de kans heeft om te doen wat ze willen.
Shoppen, bezienswaardigheden gaan bekijken, een stadiontour doen, musea verkennen, er zijn mogelijkheden genoeg!

Zelf neem ik deel aan een begeleide Nederlandstalige 3-uur durende fietstocht doorheen het centrum van Londen.
Zo krijg je op een korte tijd toch heel wat bezienswaardigheden gezien en je krijgt er een professionele uitleg bij!
Wie wil kan uiteraard meegaan op deze fietstocht, hoe meer zielen hoe meer vreugde.

Omstreeks 16u00 verzamelen we allemaal terug aan het hotel en vatten we de busreis huiswaarts aan. Zo zijn we nog op een mooi uur thuis ...

 

Belangrijk !!! : Aangezien wedstrijden uit de Engelse Premier League nog heel vaak wijzigen omwille van selectie voor tv-uitzending, is dit programma onder voorbehoud. De wedstrijd kan dus verplaatst worden naar zondagnamiddag. Hou er dan rekening mee dat we pas laat terug in Heist op den Berg zullen arriveren!
Er wordt telkens ook één wedstrijd gespeeld op maandagavond. Moest deze wedstrijd diegene zijn dat verplaatst wordt naar maandag, wordt de ganse groepsreis kostenloos geannuleerd.
(Wanneer de wedstrijd verplaatst wordt naar zondag is er geen enkel probleem, en kan er dus niet kostenloos geannuleerd worden!)

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Prijzen
 op basis van een dubbele kamer:  640 € p.p.
 (Het is ook mogelijk om mee te reizen zonder voetbalticket! Informeer hiervoor naar de prijzen.)

Inbegrepen: busreis Heist - Londen - Heist per luxe autocar, overtocht van het kanaal per Eurotunnel, 1 hotelovernachting in kamer en ontbijt in hotel Millenium & Copthorne at Chelsea ****, welkomstdrink in de Delta Lounge in het hotel, 3-gangen diner in restaurant '55' op de dag van aankomst (1/2 fles wijn inbegrepen), toegangsticket tot de wedstrijd op de lange zijde van het stadion.
Niet inbegrepen: persoonlijke uitgaven en tips, bijstand- en annuleringsverzekering, begeleide fietstocht (35 euro p.p.)