Een skivakantie in groep is altijd pret verzekerd! Overdag kan je Nederlandstalige lessen volgen op je eigen niveau, terwijl 's avond sfeer verzekerd is met typische activiteiten als rodelen of een sneeuwwandeling, en uiteraard met een traditionele après-ski. Voor kinderen is er opvang mogelijk, of als je niet gaat skiën of snowboarden zijner ook nog allerlei andere activiteiten te doen.

We gaan naar een goed 4* hotel in Oostenrijk: Brueckenwirt. Dit is gelegen aan het grote skigebied 'Ski Amadé' (bereikbaar met de gratis skibus op 5 minuten van de piste). De kamers zijn standaardkamers, waarvan de meeste voorzien van een balkon. In het hotel is een wellness, een fitness, een verwarmd buitenzwembad (32°C) en een gezellige bar aanwezig. Ook is er een beveiligde ski kelder voor al het materiaal te stockeren gedurende de nacht. Gratis Wi-Fi beschikbaar.

Het hotel is in half pension formule: uitgebreid ontbijtbuffet, en 's avonds een 3-gangen keuzemenu.


Programma:

 

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Prijs per persoon:   op basis van een 2-persoonskamer
 

Inbegrepen: busreis Heist - Amsterdam - Heist, cruise in vol pension, fooien en taksen, drankenpakket (indien reservatie voor 30/9)
Niet inbegrepen: excursies ter plaatse, persoonlijke uitgaven en tips, bijstand- en annuleringsverzekering