MADEIRA, Portugal, Europa
Dit paradijselijk, met bloemen bezaaide eiland is een echte aanrader. Het subtropische klimaat zorgt voor een rijke verscheidenheid aan flora met een mengeling van inheemse en buitenlandse planten. In september veranderen de kleuren en doet de natuur zijn magic truc. In Funchal rijden de lokale bewoners in wit kostuum in een toboggan door de stad naar beneden: pret verzekerd!

BHUTAN
Er mag jaarlijks maar een beperkt aantal toeristen binnen in dit Himalayakoninkrijk, zo'n 18.000, dus exclusief is een bezoek aan Buthan wel te noemen. Nergens ter wereld zijn de inwoners zo gelukkig als ginder (ze spreken over het 'bruto nationaal geluk' in plaats van het 'bruto nationaal product'). Je bezoekt er oude tempels en maakt er indrukwekkende wandelingen.

MALTA, Europa
Dit Europese eiland is absoluut de moeite waard om te bezoeken. Je kan per boot van je hotel naar de hoofdstad Valletta, en dan word je onderaan de stadspoorten afgezet. Als de zon schijnt lijkt dit wel een gouden stad. Je kan ook een excursie ondernemen naar Gozo, een naburig eiland. Je kan ook de twee combineren met een à la carte pakket.

INDIAN SUMMER, Canada, Noord-Amerika
Ook dit seizoen is erg populair om naar Canada te trekken. De herfst brengt prachtige kleuren met zich mee, waardoor ook de term Indian summer is ontstaan. Het is hier nog aangenaam vertoeven, niet  te warm en niet te koud. De beren zijn nog bezig met hun voorraad in te slaan voor de winter

PROVENCE, Frankrijk, Europa
Zeer geliefde streek voor het huren van vakantiehuisjes met privézwembad. Overdag kan je met de auto de omgeving verkennen, eventueel enkele wijnmarkten bezoeken of grotere steden als Marseille, Nice of Arles.