Hieronder vind je onze ganse reis terug, opgesplitst in vele kleine onderdelen. Kies uit wat jij graag wilt sponsoren, of kies gewoon voor een zakcentje als het wat sneller mag verlopen. Je kan één of meerdere items aankopen, je krijgt telkens een overzicht met de betalingsgegevens. Alvast héél veel dank !!
 

VLUCHTEN

We vliegen gewoon rechtstreeks naar onze bestemming: Heraklion! Mits jullie hulp, geraken we toch al van grond!


NIEUWE KOFFERS

suitcases-2525193_1920.jpg

Onze oude koffers zijn nu echt wel versleten... Een degelijke koffer kan deze reis zeker van pas komen!


HUURWAGEN

rental-car.jpg

Op de luchthaven staat onze auto ons al op te halen: met dit karretje gaan we Kreta onveilig maken.


ELOUNDA PALM HOTEL

Dit familiale hotel is onze thuisbasis tijdens onze reis. Vlakbij het centrum van Elounda is dit toch een oase van rust. 


EXCURSIES

Een bezoekje aan het eiland en fort van Spinalonga, een boottochtje tussen de schiereilanden, een bezoek aan de ruïnes van Knossos, een verfrissend drankje nemen op het palmenstrand Vai, en een ritje door de hoogvlakte van Lassithi tussen de windmolens ... We gaan ons hier niet vervelen!


GRIEKSE KEUKEN

eten 1.jpg

Verse vis, zelfgemaakte olijfolie, straffe koffie, ... We stoppen zeker op regelmatige basis op een authentiek terrasje voor enkele Griekse lekkernijen!


ZAKGELD

Een lekkere cocktail of een lokaal biertje, enkele olijfjes en een ouzo op een terrasje, of een tochtje met de boot... Of voor een souvenir voor de thuisblijvers: zakgeld is zeker welkom!