Hieronder vind je onze ganse huwelijksreis terug, opgesplitst in vele kleine onderdelen. Kies uit wat jij graag wilt sponsoren, of kies gewoon voor een zakcentje als het wat sneller mag verlopen. Je kan één of meerdere items aankopen, je krijgt telkens een overzicht met de betalingsgegevens. Alvast héél veel dank !!
 

FIRST THINGS FIRST :  TENERIFE !

We wilden erg graag ook eventjes weg meteen na de trouw om te genieten van die roes ... En dat zullen we doen op Tenerife! Nog een heerlijk zonnetje opzoeken voor we de winter induiken, en vooral erg genieten van ons hotel Jardin Tropical!


VLUCHTEN ZUID AFRIKA

We vliegen naar de andere kant van de wereld, dus een beetje sponsoring is zeker welgekomen! We vliegen met Emirates, dus we maken nog een tussenstop in Dubai. We stoppen hier 's nachts, zo kunnen we alvast deze skyline al vanuit de lucht bewonderen!


HUURWAGEN ZUID AFRIKA

rental-car.jpg

We hebben een huurwagen om de omgeving tussen Johannesburg en Durban te verkennen, en nemen dan een binnenlandse vlucht naar Kaapstad. Hier hebben we terug een auto ter beschikking. Benieuwd of dat links rijden ons goed gaat afgaan ginder ??


HAZYVIEW - CHESTNUT COUNTRY LODGE

De eerste dagen gaan we het natuurschoon onderweg naar het Krugerpark bewonderen. Deze route noemt de Panorama-route, gewoonweg omdat er een heel aantal bekende panorama punten op liggen zoals The 3 Rondavels en de samenkomst van de Blyde en de Treur rivier,... We logeren 2 nachten in Hazyview in de Chestnut Country Lodge.


KRUGERPARK - RHINO POST SAFARI LODGE

Hoogtepunt van de reis is waarschijnlijk het Krugerpark. Onze lodge organiseert "gamedrives" in open jeeps, waarbij we op zoek gaan naar de big five - maar uiteraard ook naar al het andere wild dat hier rondloopt. We trekken er 's morgens vroeg op uit, maar ook 's nachts - want dan zijn de dieren het actiefst. Wanneer we eventjes nood hebben aan rust, kunnen we van ons terras kijken naar de waterpoel, ofwel genieten van onze héérlijke lodge!


SWAZILAND - SUMMERFIELD LUXURY RESORT

We steken voor één dagje zelfs de grens over, en verblijven in het kleine Swaziland. Misschien dat we hier wel het meest authentieke Afrika zullen zien! 


ST LUCIA - AMAZULU LODGE

Ook het verblijf in de Amazulu Lodge in St. Lucia zal in het teken staan van de Afrikaanse wildlife. We maken een excursie op het meer om ook de nijlpaarden, krokodillen enzoverder van dichterbij te bestuderen. We slapen 2 nachten in de Amazulu Lodge.


STELLENBOSCH - EVERGREEN MANOR & SPA

Vooraleer we Kaapstad intrekken, gaan we nog enkele dagen relaxen in de omgeving van Stellenbosch - bekend om zijn gigantische wijngaarden en dus ook de plaats om enkele wijntjes te proeven! 


KAAPSTAD - TREVOYAN GUESTHOUSE

Onze laatste 4 nachten verblijven we in Kaapstad - een superfijne stad die wordt gedomineerd door de machtige tafelberg. Als we sportief willen doen gaan we deze te voet naar boven, anders nemen we gewoon de kabelbaan! We gaan naast het hippe centrum met de V&A Waterfront ook naar de erg contrasterende sloppenwijken (met gids), en gaan ook met de auto eens naar het zuidelijkste punt 'Kaap de Goede Hoop'. We overwegen ook een uitstap naar Nelson Mandela's Robbeneiland. Veel te doen hier dus!


ZAKGELD

We gaan het niet kunnen laten: een lekker wijntje, een leuk souvenir, een fooi voor onze gidsen ... Een beetje zakgeld is altijd fijn om op zak te hebben! Geen euro's hier uiteraard, maar ZAR : Zuid-Afrikaanse Rand.