Hieronder kunnen jullie de reisroute van onze huwelijksreis vinden. Bij elk onderdeel is er de mogelijkheid om jullie gegevens achter te laten, om op die manier ons een beetje te sponsoren. Oranjetours bezorgt jullie vervolgens de betaalgegevens per e-mail. Vergeet niet om een berichtje voor ons achter te laten, zodat we wat leesvoer op het vliegtuig hebben.

Alvast heel erg bedankt!
Liefs, Elke & Rowan
 

HEENVLUCHT

Onze reis start in de luchthaven. We vliegen van Brussel naar Londen en vervolgens naar Phoenix.


HUURWAGEN (al geschonken)

rental-car.jpg

Een belangrijk onderdeel van onze roadtrip is een comfortabele huurwagen. We halen hem op aan de luchthaven. Daarna brengt hij ons gedurende 20 dagen naar allerlei prachtige plekken.


SCOTTSDALE - 1 OVERNACHTING

adeline.JPG

Onze eerste nacht brengen we door in The Adeline in Scottsdale (Phoenix), waar we zullen bekomen van de jetlag.


GRAND CANYON - 2 OVERNACHTINGEN

grand-canyon-942126_1920.jpg

Na een goede nachtrust rijden we meteen naar één van de bekendste bezienswaardigheden uit de regio: de Grand Canyon. We verblijven daar twee nachten in de Yavapai Lodge.


PAGE - 2 OVERNACHTINGEN

We rijden verder naar Page om daar naar Lake Powell en de bekende Horseshoe Bend te gaan kijken. Tussendoor rusten we uit in de Quality Inn.


PAGE - ANTELOPE CANYON

rock-2559073_1920.jpg

Op dag 2 in Page staan we vroeg op voor de Antelope Canyon Sightseeing Tour.


LAS VEGAS - 2 OVERNACHTINGEN  (al geschonken)

franz josef gletsjer.jpg

De droom van de bruid komt uit, na 20 jaar ziet ze de lichtjes van The Strip nog eens terug. We verblijven twee nachten in de honeymoon suite in The Linq. Naast al dat gokken, plannen we ook een bezoekje aan de Hoover Dam.


DEATH VALLEY - 1 OVERNACHTING

desert-1128835_1920.jpg

Onze volgende tussenstop is Death Valley, waar we van enkele prachtige uitzichten kunnen genieten. We rusten uit in de Stovepipe Wells Village.


YOSEMITE - 3 OVERNACHTINGEN

Vervolgens trekken we via de Tioga Pass naar Yosemite National Park. We verblijven drie nachten in de Cedar Lodge. Zo hebben we extra veel tijd om dit uitgestrekte park te bezoeken.


SAN FRANCISCO - 3 OVERNACHTINGEN

Vervolgens staat er een citytrip naar San Francisco op de planning. In de stad van de Golden Gate Bridge en de kabeltrams weten we zeker onze dagen te vullen. We rusten ’s avonds uit in het COVA hotel.


MONTEREY - 1 OVERNACHTING (al geschonken)

We vervolgen onze trip langs de kustlijn. Tijdens deze prachtige rit maken we nog een tussenstop in Monterey. Daar kunnen we zalig ontspannen in de Hyatt Regency.


MONTEREY - WHALE WATCH (al geschonken)

whale-630256_1920.jpg

Na een nacht in het wellness hotel staan we opnieuw vroeg op. Deze keer gaan we walvissen spotten!


CAMBRIA - 1 OVERNACHTING

sunset-1248359_1920.jpg

We rijden verder door langs de kust en stoppen nog een keer in Cambria. Hier overnachten we in de Pines Lodge.


LOS ANGELES - 3 OVERNACHTINGEN

We eindigen onze huwelijksreis in Los Angeles. We verblijven in het Shore Hotel, vlakbij de bekende Santa Monica pier.


LOS ANGELES - UNIVERSAL STUDIO’S

7266342004_6bde6d2c1c_b.jpg

Wie aan Hollywood denkt, denkt ook aan studio’s. We brengen daarom een dagje door in de Universal Studio’s.


LOS ANGELES - NBA MATCH (al geschonken)

Spurs_vs_Lakers.jpg

De bruidegom kan zijn bezoek aan Amerika niet afronden zonder een NBA basketbal match te bekijken. We reserveren daarom twee zitjes voor een wedstrijd van de LA Lakers in het Staples Center.


TERUGVLUCHT

vlucht.jpeg

Helaas komt aan alle mooie liedjes een einde. Na een mooie reis van 3 weken leveren we onze huurwagen terug in. We vliegen terug naar huis, met een korte tussenstop in Helsinki. Gelukkig kunnen we nog lang nagenieten dankzij onze mooie foto’s!

VARIA - ROMANTISCH DINER

steak-1148992_1920.jpg

We moeten natuurlijk ook eten onderweg. Tijdens een romantisch diner voor twee overlopen we samen welke mooie bezienswaardigheden we al hebben gezien.


VARIA - NATIONAL PARKS PASS  (al geschonken)

5844329282_a0ba9cdf66_b.jpg

Om al het moois in de nationale parken te kunnen bekijken, hebben we een toegangsticket nodig. We kiezen voor de “America the Beautiful Pass”, waarmee we meteen alle parken binnen mogen.


VARIA - ZAKGELD

Af en toe stoppen we voor een kleine aankoop, zoals brandstof voor onze wagen, een bagel onderweg en een lekker ijsje aan het strand.