Hieronder vind je onze ganse reis terug, opgesplitst in vele kleine onderdelen. Kies uit wat jij graag wilt sponsoren, of kies gewoon voor een zakcentje als het wat sneller mag verlopen. Je kan één of meerdere items aankopen, je krijgt telkens een overzicht met de betalingsgegevens. Indien jullie meerdere zaken zouden combineren, mag de betaling uiteraard in 1 totaalbedrag gebeuren. Alvast héél veel dank !!
 

VLUCHTEN

We vliegen in alle comfort met een rechtstreekse ochtendvlucht naar onze bestemming: Antalya! In Brussel kunnen we nog genieten van een ontbijt in de lounges, en aan boord genieten we al van een glaasje Champagne.


NIEUWE KOFFERS

suitcases-2525193_1920.jpg

Onze oude koffers zijn toe aan vervanging. We willen graag investeren in een nieuwe set trolleys. Leggen jullie bij?


TAXI

rental-car.jpg

Eenmaal aangekomen op de luchthaven van Antalya brengt een rechtstreekse taxi ons naar ons hotel. Deze keer niet meer alle hotels passeren met de bus!


ELA QUALITY - LAKE HOUSES

We verblijven in Belek, in het Ela Quality Resort. We kozen voor een Lakehouse kamer in het rustige deel van het hotel, waar je directe toegang hebt tot het zwembad. De grote luxueuze swim up kamer met privé pier gaat onze thuis zijn voor 14 dagen.


SPECIALITEITENRESTAURANTS

restaurant.jpg

Het hotel heeft een zeer goed buffetrestaurant, maar telt ook maar liefst 7 à la carte restaurants. We willen graag enkele van deze keukens uitproberen, dus al wie graag van lekker eten houdt, mag hier gerust een beetje sponsoren!


ZAKGELD

We gaan het niet kunnen laten, en zullen zeker ook wel eens het hotel verlaten om een beetje te winkelen en terrasjes te doen. Ook een souvenirtje kunnen we niet laten liggen. En fooien, die zijn ook onvermijdelijk in Turkije. Sponsoren jullie enkele Turkse Lira’s?