Hieronder vind je onze ganse huwelijksreis terug, opgesplitst in vele kleine onderdelen. Kies uit wat jij graag wilt sponsoren, of kies gewoon voor een zakcentje als het wat sneller mag verlopen. Je kan één of meerdere items aankopen, je krijgt telkens een overzicht met de betalingsgegevens. Alvast héél veel dank !!
 

VLUCHTEN

We vliegen naar de andere kant van de wereld, dus een beetje sponsoring is zeker welgekomen! We vliegen met Emirates, dus we maken nog een tussenstop in Dubai. We stoppen hier 's nachts, zo kunnen we alvast deze skyline al vanuit de lucht bewonderen!


HUURWAGEN

rental-car.jpg

Met deze huurwagen zijn we ginder zo vrij als een vogel en kunnen we op ons eigen tempo de 2 eilanden verkennen!


OTAGO PENINSULA WILDLIFE AND PENGUIN PLACE

 

Het schiereiland Otago, nabij Dunedin, heeft enorm veel te bieden. In dit natuurgebied leven de laatste Yellow-eyed pinguïns en ook pelsrobben en Nieuw-Zeelandse zeerobben komen hier aan land om te broeden. Van op een zeilboot gaan we proberen zoveel mogelijk dieren te spotten! 


MILFORD SOUND 

Milford Sound, ofwel het 8ste wereldwonder volgens Rudyard Kipling, staat natuurlijk ook op ons programma. Hier varen we weer met de catamaran langs Mitre Peak (1692m)en langs watervallen. Hopelijk krijgen we ook weer gezelschap van enkele zeehonden, pinguïns of dolfijnen onderweg.


FRANZ JOSEF GLETSJER

franz josef gletsjer.jpg

Enkele dagen na onze boottocht, gaan we voor een heel ander avontuur! We gaan namelijk met de helicopter op de Franz Josef gletsjer, een zeer dynamische gletsjer van ong 12 km maar spijtig genoeg elk jaar verkleind. Samen met de gids stappen we over de gletsjer met ijzers onder onze schoenen vooraleer we weer terugkeren met de heli. 


PANCAKE ROCKS

pancake.jpg

We gaan meer noordwaarts op het Zuidereiland, maar niet zonder een stop te maken aan de Pancake Rocks en een stevige, maar meestal winderige wandeling te maken. 


ABEL TASMAN PARK

Nu even uitrusten van al onze avonturen op het Zuidereiland op een mooi strand in het Abel Tasman Park met zicht op de Split Apple Rock. Als we genoeg sponsoring bijeen krijgen, kunnen we hier misschien ook een tochtje met de zeekayak doen ? 


TONGARIRO 

emerald-lakes-tongariro.jpg

Op het zuidereiland gaan we ons wagen aan 1 van de gekende wandelingen van Nieuw-Zeeland, de Tongariro crossing met bovenaan als beloning deze emerald lakes. Hopelijk hebben we een foto van deze meertjes met ons erbij als we terugkomen! Het zal zeker en vast een zware dagtocht worden!


HOBBITON MOVIE SET

hobbiton-real-hobbit-village-matamata-new-zealand-places_115198.jpg

We gaan natuurlijk ook de hobbits bezoeken in de Gouw als trouwe fans!


COROMANDEL PENINSULA

We eindigen deze fantastische, onvergetelijke reis in de mooie Coromandel. mooie baaitjes met prachtige stranden langs de ene kant en groene golvende heuvels met schaapjes aan de andere kant. Als we hier niet tot rust komen, dan weten we het ook niet meer !!


ZAKGELD

Omdat Stijn toch ook het lokaal bier eens moet proeven en Jolien toch zo een echt warme kiwi-trui mee wil uit de souvenirwinkel!