Hieronder vind je onze ganse reis terug, opgesplitst in vele kleine onderdelen. Kies uit wat jij graag wilt sponsoren, of kies gewoon voor een zakcentje als het wat sneller mag verlopen. Je kan één of meerdere items aankopen, je krijgt telkens een overzicht met de betalingsgegevens. Indien jullie meerdere zaken zouden combineren, mag de betaling uiteraard in 1 totaalbedrag gebeuren. Alvast héél veel dank !!
 

VLUCHTEN

We vliegen in alle comfort met een rechtstreekse ochtendvlucht naar onze bestemming: Barcelona. Van hieruit hebben we een transfer naar het schip. Na een weekje komen we dan weer aan in Barcelona, en vliegen we terug huiswaarts.


CRUISE MSC BELLISSIMA

We gaan met de ganse familie op cruise: een drijvend hotel door de Middellandse Oceaan. We stoppen in Barcelona, Marseille, Genua, Napels, Messina, La Valletta, en na een dagje op zee komen we terug aan in Barcelona. Deze cruise is all-inclusive, dus aan boord gaan we niets tekort komen!


EXCURSIES

malta-787825_1920.jpg

Als je de route hebt bekeken, dan zie je wel dat we op mooie plaatsen zullen aanmeren. Sommige van deze plaatsen zullen we op eigen houtje wel kunnen verkennen, maar we hadden graag ook enkele excursies met gids geboekt.
Of als jullie zelf nog tips hebben om te doen op deze plaatsen - laat het dan zeker ook maar weten!


ZAKGELD

Jullie kennen ons ook: wij gaan het niet kunnen laten om eens een terrasje te doen, een ijsje te kopen voor Arthur, een winkeltje binnen te stappen voor souvenirs, een lekkere cocktail, wijntje of een frisse pint te bestellen! Een zakcentje is dus altijd welkom…