Hieronder vind je de ganse huwelijksreis van Jan & Lisa terug, opgesplitst in vele kleine onderdelen. Kies uit wat jij graag wilt sponsoren, of kies gewoon voor een zakcentje als het wat sneller mag verlopen. Je kan één of meerdere items aankopen, je krijgt telkens een aparte mail met de betalingsgegevens. Zodra de betaling ontvangen is ontvangt u een bevestigingsmail van Oranjetours. Alvast héél veel dank vanwege de trouwers !!
 

VLUCHTEN

We vliegen van Amsterdam naar Madrid, om vervolgens de lange vlucht naar Lima te maken. Gelukkig vliegen we 's nachts!


LIMA

We hebben 1 dag om de stad te verkennen, want de volgende ochtend spreken we af met onze internationale groep en start onze rondreis!


HUACACHINA

Huacachina is een echte oase in de woestijn, en hier blijven we 1 nacht slapen. We hopen op een heldere hemel om veel sterren te kunnen zien, en zelfs buiten te kunnen slapen!


NAZCA

Eén van de hoogtepunten is onze stop in Nazca. We willen graag wat centjes hiervoor zodat we met een klein vliegtuigje de lucht inkunnen om de vreemde lijntekeningen vanuit de lucht te kunnen waarnemen (ze zijn immers zo groot dat je ze van op de grond niet kan zien). Een heus mysterie hoe deze gemaakt zijn en waarom!


PUERTO INCA

We leggen heel wat kilometers af overdag, maar 's avonds zijn we erg blij met onze stop in de oude vissershaven Puerto Inca, die pas herontdekt is in 1950. Dichtbij de ruïnes, vlakbij het strand brengen we onze nacht door.


COLCA CANYON

Dit wordt letterlijk het hoogste punt van de reis. We blijven enkele dagen in de colca canyon om enkele mooie wandelingen te maken en om de prachtige condors te kunnen aanschouwen, die hier thuis zijn.


AMAZONE

Vanuit Cusco ondernemen we een 3-daagse tocht met de tent door de Amazone! Eerst vliegen we met een klein vliegtuigje tot diep in de jungle, om vervolgens per boot tot aan het kamp te geraken. Met een ervaren gids erbij ondernemen we tal van expedities om zoveel mogelijk wildlife te spotten!


INCA TRAIL - MACHU PICCHU

machu picchu.jpg

Je kan er per trein naartoe, maar wij besloten om er een 4-daagse wandeling van te maken. Sowieso gaan we hier afzien, want de hoogte en de afstand en de klim zullen het er niet gemakkelijker op maken. Maar we gaan wel 's ochtendsvroeg als eersten bij zonsopgang een prachtig zicht hebben op deze machtige site: Machu Picchu.


TITICACA MEER

Onze laatste stop in Peur is aan het allerhoogste meer ter wereld. Hier blijven we een nachtje slapen bij de lokale bevolking, die leven op stro eilanden op het water. 


LA PAZ / BOLIVIA

Onze laatste dagen van de reis brengen we door in Bolivia. We eindigen in de gigantische stad La Paz, waar we zeker nog enkele Boliviaanse Boliviano's nodig hebben om naar het hoogste punt te gaan, om deze foto te kunnen namaken :) We gaan hier nog eens goed gaan eten, en dan naar huis...


ZAKGELD

Een lekkere cocktail of een lokaal biertje, een fooi voor onze chauffeurs of een nieuwe trui in alpacawol. Allesinds niet voor cavia's op ons bord!