Hieronder vind je onze huwelijksreis terug, opgesplitst in verschillende onderdelen. Kies wat jij graag wilt sponsoren, of kies gewoon voor een zakcentje als het wat sneller mag verlopen. Je kan één of meerdere items aankopen en je krijgt na het invullen van het formulier telkens een overzicht met de betalingsgegevens. Alvast héél erg bedankt!
 

VLUCHTEN

patrick-hendry-180864-unsplash.jpg

We vliegen op 27 mei met Air France van Brussel naar Bogota. Ook tijdens onze reis hebben we enkele binnenlandse vluchten nodig. En uiteraard moeten we ook terug naar huis. Op 13 juni vliegen we vanuit Cartagena terug naar Brussel met KLM. Zo kunnen we op 14 juni weer in ons eigen bed slapen.


TRANSFERS TER PLAATSE

dan-gold-523166-unsplash.jpg

Bij een rondreis komt veel verplaatsing kijken. Soms met het vliegtuig, maar ook heel veel met de auto. En omdat het niet zo gemakkelijk rijden is in Colombia, staat er voor ons telkens een chauffeur klaar. Handig toch?


FIETSTOCHT IN BOGOTA 

ivan-ramirez-395980-unsplash.jpg

28 mei
Een fietstocht mag natuurlijk niet ontbreken tijdens onze reis. We zullen Bogota met een gids tijdens een fietstocht helemaal verkennen.


EEN NACHT ONDER DE STERRENHEMEL

michael-lechner-1367439-unsplash.jpg

29 mei
Het is ons in Abu Dhabi helaas niet gelukt, omwille van de volle maan. Maar we geven niet op: we proberen opnieuw te slapen onder een prachtige sterrenhemel in de Tatacoa woestijn!


RONDLEIDING IN SAN AUGUSTIN

san-agustin-archaeological-park_1.jpg

31 mei
Op reis gaan zonder de geschiedenis van het land te kennen, dat is niets voor ons. Dus wij gaan op stap naar één van de belangrijkste en meest mysterieuze archeologische sites van Zuid-Amerika.


TREKTOCHT IN DE COCORAVALLEI

maria-fernanda-fierro-751314-unsplash.jpg

3 juni
Next stop is de Cocoravallei met zijn prachtige landschappen. We gaan een volledige dag op trektocht met gids. En stiekem ook wel wat boomknuffelen met de hoge bomen op de foto.


BEZOEK AAN EEN KOFFIE- EN CACAOPLANTAGE

20170703_175039editred.jpg

4-5 juni
In Armenia bezoeken we een koffieplantage, met een praktische introductie tot de koffiecultuur en het proces van zaaien tot je kopje koffie. We reizen door naar Manizales, waar we een bezoek brengen aan de cacaoverwerking.


BEZOEK AAN DE STAD MEDELLIN

experience-medellin-colombia-luisa-8f451df11472b13e489311fb12420cd6.jpg

6 juni
We krijgen een tour doorheen Medellin en eindigen met een prachtig uitzichtpunt over de hele stad.


BEKLIMMING VAN DE PENOL-ROTS MET GIDS

7 juni
De volgende dag in Medellin staat de heuse Peñol-rots op de planning. De 200 meter hoge monoliet kunnen we beklimmen door een trap van wel 740 treden. Toch net iets meer dan de Sint-Romboutstoren in Mechelen.


TREKTOCHT DOOR HET TROPISCHE WOUD IN HET TAYRONA PARK

tayrona+national+park+guide+by+laidbacktrip.jpeg

9 juni
We bewonderen enkele wilde stranden, beklimmen een heuveltop om te genieten van het uitzicht op de Atlantische kust en eindigen met een korte trektocht door het tropische woud.


UITSTAP NAAR DE ROSARIO EILANDEN

Paisaje_Caribeño_en_Isla_Tintipán.jpg

11 juni
Ook de prachtige stad Cartagena mag niet ontbreken tijdens onze reis. Voordat we de stad bezoeken, trekken we een dag per boot naar het Pirateneiland waar we kunnen relaxen, snorkelen en de Rosario eilanden kunnen bezoeken.


ZAKGELD

rawpixel-761474-unsplash.jpg

Een lekkere cocktail of een lokaal biertje, een lokaal gerecht, een bezoek aan een museum... Of voor een souvenir voor de thuisblijvers: zakgeld is zeker welkom!