Lieve familie en vrienden,

Binnenkort is het zover! De dag waar we ondertussen bijna een jaar naar uitkijken: onze trouwdag. Vanaf 25 mei gaan we samen door het leven en wij staan alvast te trappelen van ongeduld om hier een fantastische dag (en nacht) van te maken. En wat zijn we blij dat jullie met ons mee komen vieren.

Twee dagen later, op 27 mei, stappen wij al op het vliegtuig naar Colombia. Een land met sublieme landschappen met hoge bergen, maagdelijke stranden en dichtbegroeide jungles, fascinerende archeologische sites met een geschiedenis vol mysterie, grote steden, charmante dorpjes en zo veel meer. Een fantastische huwelijksreis boordevol ervaringen en nieuwe culturen. Wat kijken we er naar uit!

Dus… Voor ons geen huwelijkslijst met servies of beddengoed. Maar een huwelijkslijst boordevol herinneringen voor het leven!

Hoe werkt het? Je ziet een overzicht van onze rondreis, zo weten jullie wat er op onze planning staat. En zie je een onderdeel waar je graag aan wil bijdragen? Dan mag je zelf kiezen hoeveel, volledig vrijblijvend. En achteraf krijgen jullie uiteraard een postkaartje van het resultaat.

Tot snel, op onze grote dag!

Brecht & Annemiek