Hieronder vind je een overzicht van onze huwelijksreis, opgesplitst in vele kleine onderdelen. Kies uit wat jij graag wilt sponsoren, of gewoon een zakcentje als je niet kan kiezen. Je kan één of meerdere items aankopen, je krijgt telkens een overzicht met de betalingsgegevens. Alvast héél veel dank !!
 

VLUCHTEN

Australië ligt aan de andere kant van de wereld, daarom gaan we heel wat uurtjes in de lucht moeten spenderen. We willen natuurlijk ook zoveel mogelijk uit onze tijd daar halen dus hebben we een aantal tussenvluchten gepland. Om niet bankroet aan te komen, is sponsoring meer dan welkom! :-)

Naam *
Naam

HUURWAGEN

rental-car.jpg

Aangezien Australië wat te groot is om alles te voet te doen hebben we ook daar vervoer nodig. Niet één maar 3 huurwagens zullen we nodig hebben tijdens onze trip! Eentje voor de regio rond Sydney, eentje voor het centrale gedeelte rond Uluru en de laatste voor de oostkust.

Naam *
Naam

SYDNEY

We starten onze reis met een citytrip in het majestueuze Sydney, bekend van het wereldberoemde Opera House. Wat er verder te zien is, mogen we  de eerste dagen zelf ontdekken. Van hieruit maken we ook een prachtige uitstap naar de adembenemende Blue Mountains.

Naam *
Naam

BALLONVAART ALICE SPRINGS

Na een eerste tussenvlucht landen we in Alice Springs. Alice Springs ligt in het midden van een rode zandwoestijn die zich uitstrekt over honderden kilometers en is een van de bekendste steden van de Australische Outback. Deze plek zou waarschijnlijk al prachtig zijn met de auto maar om er nog een extra wow-effect aan toe te voegen gaan we voor een ballonvaart met Outback Ballooning.

Naam *
Naam

ULURU

De site van Uluru of Ayers Rock staat op de lijst van het werelderfgoed en is een van de meest sprekende symbolen van Australië.
Wat we vooral niet willen missen is de zonsopgang of -ondergang. Volgens het uur van de dag variëren de kleuren van de rots en de woestijn van roos naar diep rood langs purper, dit alles onder een prachtige onvergetelijke hemel. 

Naam *
Naam

DINER TALI WIRU

2017-Tali-Wiru-season-opens-with-Bush-Tucker-inspired-menu-1024x768.jpg

Hoe kan je er zeker van zijn dat je de zonsondergang niet mist? ’s Avonds genieten van een romantisch 4-gangenmenu met kaarslicht aan de voet van de rots natuurlijk. Gastronomisch dineren is toevallig ook één van onze favoriete bezigheden. Ook bijhorende Australische wijnen kunnen niet ontbreken terwijl we wachten op de prachtige zonsondergang. Duimen voor een heldere hemel!

Naam *
Naam

PORT DOUGLAS

Na onze tweede tussenvlucht stoppen we in Port Douglas voor wat welverdiende rust. Zon, zee, strand en cocktails in overvloed! Dit is ook de ideale uitvalsbasis voor een bezoek aan het Great Barrier Reef. Na een korte boottocht mogen we snorkelen in het grootste en mooiste rif ter wereld.

Naam *
Naam

DAINTREE NATIONAL PARK

Het Daintree National Park is een uitgestrekt gebied met een dicht tropisch regenwoud, een van de oudste op aarde. We logeren in de prachtige Eco Lodge, van waaruit we leuke excursies gaan doen. Zweven door de hoogste bomen doen we tijdens een zipline tour. Lager bij de grond gaan we op zoek naar krokodillen tijdens een boottocht op de Daintree River.

Naam *
Naam

FITZROY & MAGNETIC ISLANDS

Langs de oostkust liggen enkele prachtige eilanden. Het zijn nog ongerepte stukken tropisch paradijs met zowel regenwoud als witte stranden aan de ondiepe, rustige waters van het Great Barrier Reef. De eilanden zijn uitgeroepen tot Nationaal Park. We gaan er genieten van spectaculaire wandelingen en prachtige stranden. Hopelijk spotten we ook enkele koala’s die hier nog met velen in het wild leven.

Naam *
Naam

WHITSUNDAY ISLANDS

Onze laatste stop is de bruisende kuststad Airlie Beach.
Airlie Beach is de poort tot het Whitsundays archipel, de 74 eilandjes ongerepte natuur ten noorden van de Great Barrier Reef. Als laatste hoogtepunt gaan we ze ontdekken vanuit de lucht in een watervliegtuig. Na een panoramisch overzicht van het Great Barrier Reef landen we aan een verlaten, hagelwit strand. Een geweldig einde van een hopelijk onvergetelijke reis!

Naam *
Naam

ZAKGELD

Een concert in Sydney, een tocht per paard langs Uluru of minder spectaculaire maar even aangename zaken als een ijsje op het strand of een verfrissend glas wijn. Een zakcentje komt steeds van pas!

Naam *
Naam