BUENES AIRES, Argentinië, Zuid-Amerika
De stad van de tango en Eva Peron heeft zowel een Europees als een Zuid-Amerikaans tintje. Je hebt hier een sfeertje hangen dat je niet goed kan omschrijven. De inwoners van de stad hebben gewoon een passie rond zich heen hangen, en hun cultuur van leven op straat maakt je bezoek aan de stad onvergetelijk. De stad staat gewoon nooit stil, dag of nacht.

BOEDAPEST, Hongarije, Europa
In een citytrip van 4 dagen kan je Boedapest zeker ontdekken. Je hebt er het oudere stadsgedeelte Buda, en het modernere deel Pest, gescheiden door de Donau.  De stad onderscheidt zich van de andere Europese steden door haar badcultuur; dagelijks gaan baden en ondertussen een partijtje schaak spelen is hier heel normaal! Een bezoek aan de stad kan redelijk goedkoop zijn, en dus haalbaar voor alle budgetten.

ZUID-AFRIKA + NAMIBIE + BOTSWANA + ZIMBABWE, Afrika
Trek er een maand op uit en onderneem een avontuurlijke kampeersafari met een internationale groep. Je beklimt de tafelberg, je gaat strandboarden van de rode duinen in Namibië, je vaart in een soort kano over de Okavangodelta vol krokodillen, je doet een wildlife-safari, en je beëindigt je reis aan de magische Victoria falls.

ALASKA, Noord-Amerika
Bewonder de prachtige natuur van Alaska via een cruise: 's nachts leg je afstand af, en overdag maak je uitstappen in de wondermooie natuur.

THE GREAT BARRIER REEF, Australië
Deze riffen zijn al zeker 18 miljoen jaar oud, en strekt zich over een lengte van 2000km uit voor de kust van Queensland.  De kleurrijke riffen wemelen van het leven: verschillende typen van koraal en wel 1500 soorten vis. Er zijn ook grotere zeedieren, zoals schildpadden, walvissen en haaien. Desondanks die laatste, is het zeker de moeite waard om hier eens gesnorkeld of geduikt te hebben!