VENETIE, Italië, Europa
De stad gebouwd op water is een echte must-see. Ook al kent iedereen het van foto's of films, de eerste keer dat u er komt zal u toch sprakeloos zijn. Verdwalen in de steegjes, de honderden bruggetjes, de mooie palazzo's waar je binnen kan, de heerlijke restaurantjes, de kleurrijke carnavalmaskers, en dan nog maar te zwijgen over het indrukwekkende San Marco plein met het mooie Dogenpaleis, gelegen aan de Canal Grande. Héérlijk!

SENEGAL, Afrika
Vaar met een boot de rivier Senegal af en ontdek het verbluffend mooie binnenland. Dompel je onder in de primitieve levensstijl van de Bassari of wandel door La Langue de Barabarie, een bekende broedplaats voor zeeschildpadden. En dan is er ook nog het Lac Rose, dat volledig roze kleurt. Ook Dakar is de moeite waard om eens te bezoeken. Je kan je strandvakantie hier dus goed vullen met verschillende uitstappen.

VIETNAM, Azië
Bekend van de mooie meisjes maar ook van de mooie natuur. Hier maak je prachtige foto's van de vreemde pagodes, de rijstvelden, de miljoenen brommers,... De vietnamese keuken kennen we ondertussen ook al bij ons, maar daar proeft het nog heerlijker! Een rondreis in het land is gemakkelijk te ondernemen.

IJSLAND, Europa
De grote trots van Europa, een eiland met vulkanen, geisers, gletsjers, watervallen, heetwaterbronnen, ijsmeren enzoverder! De natuur is er beklijvend mooi, en in deze periode kan je  je ook nog eens vergapen aan het mysterieuze noorderlicht. 

GAMBIA, Afrika
Genieten van het het mooie weer, en af en toe ook nog wat van de couleur locale opsnuiven op één van de marktjes of hun natuurlijke attracties bewonderen.