Van 7 tot 14 augustus gaan Gilbert en Marianne de prachtige natuur van Noorwegen ontdekken.
De noorse Fjorden zijn het mooiste te bezichtigen van op het water zelf, het is prachtig om in de stille ochtend zachtjes door de fjorden te glijden, en dit tafereel sprakeloos te aanschouwen van op je balkon of op het dek! Je bezoekt authentieke en pittoreske plaatsen zoals Bergen en Alesund. Het is een cruise voor natuurliefhebbers en genieters! We garanderen u een ervaring die u nooit meer zal vergeten!


Programma:

7 aug: We vertrekken met zen allen tesamen met de bus vanuit Heist op den Berg naar de haven van Amsterdam. Daar vertrekken we om 16.00u.

8 aug: Vandaag moeten we afstand afleggen, dus een hele dag op zee om meteen alle faciliteiten van de nieuwe boot te ontdekken! (het schip is pas in gebruik vanaf mei 2016, dus echt splinternieuw! )

9 aug: 's Ochtends om 8u meren we aan in Bergen. We hebben de hele dag de tijd om de stad te verkennen, om 17u vertrekt de boot weer. Je kan deelnemen aan de stadswandeling die begeleid wordt door Gilbert, of op eigen houtje de stad ontdekken.

10 aug: Je bent best niet te laat gaan slapen, want 's morgens vroeg gaan we door het Geirangerfjord, dewelke deel uitmaakt van het wereld natuurerfgoed van Unesco. Van 8u tot 10u meren we voor een korte stop aan in Hellesylt, en dan varen we door naar Geiranger. Hier komen we om 12u aan, en hier blijven we tot laat in de avond (vertrek 22u). Hier kan u vrijblijvend deelnemen aan de excursie via Oranjetours.

11 aug: Vandaag gaan we de wondermooie stad Alesund verkennen. We arriveren al om 7u, dus na het ontbijt kan u ofwel zelf de stad verkennen, ofwel via onze excursie. De stad is versnipperd in kleine eilandjes en is uiterst charmant! Om 17u varen we weer uit.

12 aug: Deze keer kan u iets langer blijven liggen, we varen door het Hardangerfjord, zodat we om 11u aankomen in Eidfjord. Hier zet u voor de laatste keer deze reis voet aan wal in Noorwegen. Ook hier gaan we er op uit met gids, of kan u op eigen houtje er op uit. Om 20u vertrekt de boot richting Nederland.

13 aug: dag op zee

14 aug: 's ochtends om 7u aankomst in Amsterdam, en weer samen op de bus naar Heist op den Berg.


EXCURSIES:
Op 4 plaatsen organiseren we met Oranjetours een excursie. Dit pakket kan u bij reserveren aan € 200 per persoon.
Voor een gedetailleerd programma hiervan, kan u terecht in één van onze kantoren.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Prijs per persoon: 
 in binnenkajuit: 1.374 €   (single toeslag 652 €)
 in buitenkajuit:  1.577 €   (single toeslag 773 €)
 in balkonkajuit: 1.834 €   (single toeslag 1.548 €)

VROEGBOEKVOORDEEL:
bij reservatie voor 30/9 krijgt u gratis het drankenpakket erbij (ter waarde van 375 euro per persoon) + een diner in het Pinnacle grill restaurant.

Inbegrepen: busreis Heist - Amsterdam - Heist, cruise in vol pension, fooien en taksen, drankenpakket (indien reservatie voor 30/9)
Niet inbegrepen: excursies ter plaatse, persoonlijke uitgaven en tips, bijstand- en annuleringsverzekering