VOORBEELD "CITYTRIP + EXPO MILAAN"  4 dagen

Dit jaar vindt de wereldtentoonstelling plaats in Milaan - voor ons de uitgelezen kans om deze stad te ontdekken!
Wij bieden een interessant pakket aan met verblijf in een 4* hotel, vluchten, toegangsticket voor de Expo en een reisgids van AWNB.

 
 

 

MILAAN

Milaan is een flitsende wereldstad met een hip en trendy karakter. Dolce & Gabbana, Gucci ... De stad geniet onnavolgbare faam wat mode en woontrends betreft. In de 'Quadrilatero' zitten alle grote namen op rij. De imposante Dom en de Scala domineren de historische binnenstad. Je gaat natuurlijk het originele Laatste Avondmaal van Leonardo da Vinci bekijken. En dit jaar host Milaan de 34e universele wereldtentoonstelling.

EXPO MILANO 2015

Het concept van de Expo Milano 2015 is verrassend en vernieuwend: thematisch, duurzaam en interactief. Het gekozen thema is 'Voedsel voor de planeet, energie voor het leven'. Dit omvat technologie, innovatie, cultuur, tradities en creativiteit en hoe deze elementen zich verhouden tot eten en diëten. Daarnaast komen eerder geïntroduceerde thema’s (zoals water in Zaragoza 2008) aan bod in het licht van nieuwe globale scenario’s. De focus ligt op het recht op gezond, veilig en voldoende voedsel voor alle wereldbewoners. 184 Dagen, meer dan 130 deelnemers, een oppervlakte van 1 miljoen vierkante meter en meer dan 20 miljoen bezoekers verwacht. Je wilt er beslist ook bij zijn, toch? De paviljoenen beloven ook nu weer architecturale pareltjes te worden, dus mis deze unieke kans niet!

HOTEL

We kozen voor hotel Grand Visconti Palace****, een goed hotel met een knappe stijl die een perfecte samenhang is tussen antiek en modern, traditioneel en origineel. Met zijn fraai park van 2.500 m² is dit hotel een groene oase in de stad, waar je heerlijke momenten zult beleven. Het fraaie wellnesscenter met zwembad, sauna en bubbelbad is ongetwijfeld een extra pluspunt. Het hotel situeert zich vlakbij de Porta Romana, een rustige locatie terwijl het centrum vlot en snel bereikbaar is met de metro, op 50m van hotel. Het zijn 4 haltes tot Duomo en 5 haltes van de winkelstraten.

.
RICHTPRIJS

Voorbeeldprijs 11 tot 14 september:
vanaf 399 € per persoon in een dubbele kamer, in kamer en ontbijt
(deze prijs is afhankelijk van beschikbaarheid op moment van boeking)

Inbegrepen: vluchten met Alitalia (ochtendvlucht heen, avondvlucht terug), 3 overnachtingen in hotel Grand Visconti Palace in kamer en ontbijt, toegangsticket Expo voor 1 dag, reisgids Milaan door AWNB
Niet inbegrepen: transfers (luchthaven op 7km), overige maaltijden, persoonlijke uitgaven