VICTORIA FALLS, Zimbabwe en Zambia, Afrika
Langs beide landen kan je naar dit gigantische watergordijn kijken. Na u uren vergaapt te hebben, kan u ook leuke activiteiten doen hier: een vlottocht door de canyons, een ultralichte vlucht door de nevel, een bungeejump van de brug of een rustige tocht over de rivier vol nijlpaarden en krokodillen. Maak van deze bestemming een begin- of eindpunt van een trektocht door Botswana en Zimbabwe!

BALI, Indonesië, Azië
Deze romantische tropische bestemming doet je alleen maar dromen: infinity pools, zalige verse cocktails, aziatische massages maken van Bali een bestemming voor huwelijksreizen. Maar het exotische eiland biedt nog veel meer: prachtig natuurschoon dat uitnodigt om te verkennen per mountainbike, te voet of al raftend, en vervolgens hun rijke cultuur met prachtige drukbezochte tempels. Ga hier zeker ook eens snorkelen of duiken, want onder water opent er zich een gans andere, betoverend mooie wereld.

NEW YORK, Verenigde Staten, Noord-Amerika
De stad blijft toch wel de metropool van de USA, en spreekt tot ieders verbeelding. U moet toch ook ooit eens op Times Square hebben gestaan, want die plaats ken je gewoon vanbuiten dankzij de televisie. U wil ook een picknicken in Central Park, en een bezoekje brengen aan de Empire State Building en Ground Zero? En dan nog gaan shoppen.. ik verzeker u, de tijd gaat hier te snel!

KRETA, Griekenland, Europa
Fris je geschiedenis op als je naar de site van Knossos gaat kijken, bewandel de beroemde Samariakloof, ontdek de hippie grotten in Matala en koel af in de kristalheldere zee. Zo heb je alle kanten van het eiland ontdekt, en de lekkere visrestaurantjes dus zeker niet kunnen negeren.

LANZAROTE, Canarische Eilanden, Europa
Deze bestemming is zowel geschikt voor gezinnen als koppels, jong en oud, avontuurlijk of niet. Waag u in het onontwikkelde deel van dit vulkanische eiland en logeer in hacienda's, of blijf hangen aan de kusten met de ideale stranden met hun all-in hotels. 

PRAAG, Tsjechië, Europa
Als je deze stad bezoekt, doe dat dan in de lente. Hoewel de begrippen 'Praagse' en 'lente' u niet meteen doet juichen, is er toch ook het jaarlijkse lentemuziekfestival. Ieder toporkest ter wereld komt hiernaartoe, naar de stad van Mozart. Deze traditie gaat al lang terug in de tijd, en geeft u de kans om de mooiste zalen te aanschouwen, waarvan de mooiste Obecni Dum is.

GRAND CANYON, Verenigde Staten, NoordWest-Amerika
Niet enkel de grand canyon moet u gezien hebben, maar ook de omliggende nationale parken: Bryce canyon, Yosemite, Death Valley, Zion,... Al deze natuurfenomenen zijn gigantisch, en vooral gigantisch mooi. Afwisseling tussen de parken is verzekerd als je ook de mythische steden als Las Vegas, San Francisco en Los Angeles bezoekt!