YUCATAN, Mexico, Noord-Amerika
Aanschouw in maart de 'Afdaling van Kukulcan' in Chichen Itza. Een lichtspel speelt zich af op de trappen van de grote piramide in het hart van deze Mayastad. Je ziet als het ware een slang naar beneden kronkelen, tot aan de gapende muil van de monsterachtige kop onderaan de trap. Ontdek nog meer mayacultuur op Yucatan, een schiereiland waar naast veel cultuur ook mooie stranden aanwezig zijn, ondergrondse zoetwatergrotten en een dichte, groene jungle.

DUBLIN, Ierland, Europa
Voor het wereldbekende feest st. Patricks Day hoeven wij helemaal niet ver te reizen! Overal in het land ziet u het gekende klavertje, de pubs en de straten lopen vol feestvierders. Let enkel op dat u niet groen gaat zien van te veel guinness...

VALENCIA, Spanje, Europa
Het Las Fallasfestival is een jaarlijks festival waarbij grote beelden van papier-marché worden verbrand, in combinatie met knallend vuurwerk en non-stop feestvieren. Het festival duurt 3 weken, en is ter ere van Sint Jozef, de schutspatroon van de timmerlui. Het hoogtepunt voor de toeschouwer heeft plaats tussen 15 en 19 maart, wanneer de artistieke fallas eerst worden tentoongesteld, en vervolgens worden opgebrand. Proef zeker ook eens hun traditionele snack: warme chocola met churros!

SEYCHELLEN, Indische Oceaan
Deze idyllische archipel van meer dan 100 eilandjes zijn te mooi voor woorden. Eenmaal u geland bent op het hoofdeiland, ga je per speedboot of watervliegtuig naar je met palmen bedekte eiland, waar de mooiste stranden ter wereld te vinden zijn.

HIMALAYA, Nepal, Azië
De avonturiers onder ons gaan ooit eens naar de Himalaya voor een magnifieke trektocht of een wilde rafting in de bergen. De lucht is er ijl, maar vooral de schoonheid van deze bergen is adembenemend, net als de rest van het magische koninkrijk Nepal. 

BERLIJN, Duitsland, Europa
Deze citytrip spreekt iedereen aan, door zijn mix van geschiedenis, cultuur, parken, shoppingmogelijkheden en vooral zijn uitgaansleven. De ietwat alternatieve stad met moderne toparchitectuur, een levendige muziekscene en zijn groot aanbod aan restaurants en hippe clubs is zeker de moeite waard!