BARCELONA, Spanje, Europa
Flaneren over de Ramblas, terrasjes doen op de gezellige pleintjes, de creaties van Antonia Gaudi bekijken in Parc Guell of de Sagrada Familia,... barcelona is de bestemming voor heerlijk relaxt citytrippen. Je kan zelfs naar het strandje Barceloneta, of de voetbalfans kunnen een thuismatch bekijken in camp Nou.

HALONGBAAI, Vietnam, Azië
Zeilen door een griezelig mooi landschap van wel 3000 kalkstenen pieken en grotten, koraalriffen en zandstranden. 

GRIEKSE EILANDEN, Griekenland, Europa
Je kan aan islandhopping doen tussen de kleine eilandjes, waarmee je met de boot van het ene naar het andere eiland verdertrekt.  Op de grotere eilanden zoals corfu, Kos, Kreta en Rhodos kan je gemakkelijk een week verblijven zonder je te vervelen! Uiteraard zijn de eilanden ook populair voor heerlijk relaxte all-in vakanties.

MAURITIUS, Indische Oceaan
Veel woorden kunnen we hier niet aan vuil maken: dit eiland is magisch! De mooiste luxe resorts zijn hier gebouwd, soms zelfs op palen boven de kleurrijke zee vol koralen. Spierwitte stranden met palmbomen maken dit tot een waar paradijs, en is bijgevolg ook zeer populair bij honeymooners.

GRANADA, Spanje, Europa
Als je Granada bezoekt, moet je ongetwijfeld ook het Alhambra bezoeken met zijn paleis en tuinen. Het Moorse paleis staat gekend voor zijn verfijnde Islamitische kunst en is daardoor ook Unesco Werelderfgoed. De stad Granada zelf is een bruisende stad met een uitgebreid nachtleven.

DALMATISCHE KUST, Kroatië, Europa
De streek rond Dubrovnik en Split is zeker de moeite waard om eens te verkennen: versterkte steden, Romeinse ruïnes, Venetiaanse paleizen, Byzantijnse kerken maar ook een kilometers lange kustlijn met kristalhelder water. Er zijn ook talrijke authentieke eilandjes waar je naartoe kan varen, en waar je echt spectaculaire zwemplekken kunt ontdekken, en heerlijk verse vis kunt eten.

YUNNAN, China, Azië
De durvers onder jullie kunnen zich wagen aan de tijgersprongkloof: het is de diepste kloof ter wereld, met onderaan een razendsnelle rivier. De wanden lopen bijna loodrecht omhoog. De kloof is smal, dat tijgers er nog net konden overspringen wanneer er vroeger op werd gejaagd (vandaag de naam). Je kijkt de hele tijd naar boven en naar beneden, want boven u rijst de in wolken gehulde berg op. Elke bocht die je maakt verandert het uitzicht: van spectaculair naar spectaculair.