PAMPLONA, Spanje, Europa
Iedereen heeft er al foto's van gezien of er over horen vertellen. In deze stad wordt er een 9-daags festival gehouden, met als hoogtepunt de beroemde stierenrace doorheen de Middeleeuwse stad. U kan overdag beter een veilige plaats opzoeken, maar 's avonds komt iedereen terug op straat voor een groot feest. 

CORSICA, Frankrijk, Europa
Corsica heeft een ruig landschap, vooral het binnenland met zijn 20 bergtoppen is een uitdaging voor trekkers. Heel populair is het rondrijden met een huurwagen om de charmante stadjes, de groene wouden, heldere rivieren en zachte stranden te combineren. Ook kanoën, paardrijden en duiken zijn veel beoefende sporten hier.

CURACAO, Midden-Amerika
Eén van de weinige tropische bestemmingen die je in in onze zomer kan opzoeken, aangezien hier geen orkaanseizoen heerst. Ook buurland Aruba en Bonaire zijn veilige bestemmingen. Het is hier heerlijk genieten op mooie witte stranden, en het zou fantastisch zijn om hier te (leren) duiken!

MALLORCA, Spanje, Europa
Dit eiland maakt deel uit van de Balearen en staat garant voor mooi weer in de zomer. Je kan met de huurauto het eiland verkennen vanuit je hotel. Hier kan je mooie wandeltochten maken en ook gewoon genieten van de zee en het zwembad. Ook een zeer geliefde bestemming aangezien het niet ver vliegen is!

KOPENHAGEN, Denemarken, Europa
Liefhebbers van design of eerder fan van tweedehands? Benieuwd naar de vrijstaat Kristiania waar men nog wel enkele rasechte hippies tegenkomt? De kleine zeemeermin van Hans Christian Andersen bewonderen aan de kade? Deze stad is betoverend mooi, gelegen aan het water, zeer kindvriendelijk en ook erg in trek bij veggies!