DUBAI

Niet te vergelijken met eender welke Europese stad, maar zeker eens de moeite om ooit te passeren! Rechtstreekse vluchten van bijna 6u brengen je naar het ultra zonnige Dubai - dus voornamelijk in de winterperiode is dit een aanrader! Naast lekker eten, heerlijke zandstranden en gezellige wandelpromenades en shopping malls heb je ook enkele speciale highlights die je hier kan doen: genieten van het uitzicht op de Burj Khalifa, de woestijn intrekken met landrovers en hier genieten van een bbq tijdens zonsondergang, een helicoptertocht boven the Palm & the World, fantastische (water)pretparken voor jong en oud …
Wij maken voor u ook een reservatie in een fantastisch restaurant waar je van op de eerste rij de fantastische fontein-spektakelshow kan meemaken!

burj-khalifa-618056_1920.jpg
burj-al-arab-690768_1920.jpg
dubai.jpg
dubai woestijn.PNG
dub woestijn.PNG

KOPENHAGEN

Kopenhagen is super hip! Deze Scandinavische stad is het mekka voor design liefhebbers met zijn leuke winkels! Eenmaal je genoeg gekocht hebt raden wij echter aan om - net zoals de locals - een fiets te nemen en ook de buitenwijken van de stad te ontdekken. Passeer sowieso dan eens bij de KLEINE Zeemeermin, maar bezoek ook de “vrijstaat Christiania”. In deze kleurrijke wijk zijn de regels een pak losser en verzamelen de hippies en kunstenaars en vrijdenkers zich.
Verder zijn er vele fotogenieke plaatsjes zoals het Tivoli pretpark en de kleurrijke kades met massa’s terrasjes en hippe foodbars en restaurantjes.

copenhagen loop-711923_1920.jpg
copenhagen Mural_in_Christiania_against_hard_drugs.jpg
copenhagen-2807454_1920.jpg
asparagus-green-1346083_1920.jpg
copenhagen-2111898_1920.jpg

PORTO

Porto is niet er groot, maar ook weer super gezellig - en best wel indrukwekkend qua gebouwen en decoratie. Er zijn een heel aantal gebouwen (kerken, stations, huizen) die mooi betegeld zijn met de typisch blauwe azulejos. Naast de oude stad heb je echter ook een nieuwer stadsgedeelte richting de kust toe. Het meest frapante gebouw in deze wijk is het Casa di Musica - een concertgebouw dat ontworpen is door de Nederlander Rem Koolhaas. Probeer hier zeker een concertje mee te pikken! Maar steek ook zeker de dubbele brug van Eifel over (een keertje onderaan, een keertje bovenaan). Dan kom je uit in Vila nova de Gaia - de oever waar je alle portohuizen kan terugvinden, en waar je dus zeker ook eens een proeverij moet doen!

porto-2211719_1920.jpg
Port_wine.jpg
porto-343487_1920.jpg
Casa_da_Música_do_Porto.jpg
porto-2444570_1920.jpg