basisprijs

Je krijgt een standaardprijs in vol pension, dranken niet inbegrepen. Hier komen dan nog eventueel havengelden en servicekosten (= fooien, deze zijn verplicht) bij. De havengelden betaalt u sowieso al op voorhand, de servicekosten kunnen soms ook al op voorhand betaald zijn. 

reistocht naar de haven

Dit is de vlucht en/of autorit naar de haven van vertrek. Deze zitten soms al inbegrepen in de prijs, zoniet maken wij hiervoor aanvullend prijs op bij offerte aanvraag. Als u in een andere haven aankomt dan u vertrekt, zoeken we de interessantste manier op om weer thuis te geraken.

pré - of postnacht

Bij een cruise op lange afstand, met ervoor een verre vlucht, verplichten we om een pre-night te nemen in een hotel in de buurt. Hierdoor geraakt u niet in problemen bij eventuele vertragingen, waardoor u uw schip niet kan missen! Idem dito voor de terugvlucht.

Transferts en excursies

Deze zitten standaard niet inbegrepen. U kan deze boeken via de rederij of we kunnen deze apart voor u regelen. Natuurlijk kan u ook eventueel zelf deze regelen ter plaatse met taxi, huurwagen, ..

 

Wij houden automatisch rekening met al deze bovenstaande factoren indien u op kantoor een prijsofferte opvraagt voor een cruise!