Lieve gasten,

Op vrijdag 18 mei 2018 is het eindelijk zover! Vanaf die dag gaan we geringd door het leven en dat willen we niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Wij staan alvast te trappelen van ongeduld om er een fantastische dag (en nacht) van te maken en zijn ontzettend blij dat jullie met ons komen meevieren.

Zoals jullie wel weten doen wij niet liever dan op vakantie gaan. En uiteraard hoort er bij de trouw een heerlijke huwelijksreis. Na veel wikken en wegen hebben we beslist om onze wittebroodsweken op het Caraïbische eiland ‘Guadeloupe’ door te brengen. Deze Franse kolonie biedt ons het perfecte evenwicht tussen sightseeing van de plaatselijke cultuur/natuur en de mogelijkheid om op ‘ons lui gat’ te liggen in de zon. Tel hierbij het aanbod van overheerlijk eten en drinken en je begint alvast te smeken of je mee mag in onze valies. Temperaturen die constant tussen de 27 en 30 graden Celcius blijven, gecombineerd met af en toe een fikse regenbui voorspellen alvast een zwoele vakantie!

Aangezien wij al een aantal jaren samenwonen en gesetteld zijn kan je ons geen plezier meer doen met een toile-circée, koekenpan of een chocoladefondue. Via deze atypische ‘huwelijkslijst’ kunnen jullie ons wel enorm verblijden door een stukje bij te dragen aan onze reis.

Ter plaatse zullen we jullie op tijd en stond doen watertanden met een fotootje via sociale media ;-) Hier krijg je alvast een voorsmaakje van onze reis.

Dikke kus en tot binnenkort! X Cara & Maaike