Hieronder vind je onze ganse huwelijksreis terug, opgesplitst in vele kleine onderdelen. Kies uit wat jij graag wilt sponsoren, of kies gewoon voor een zakcentje als het wat sneller mag verlopen. Je kan één of meerdere items aankopen, je krijgt telkens een overzicht met de betalingsgegevens. Zodra de betaling verwerkt is, ontvangt u een bevestigingsmail van Oranjetours. Alvast héél veel dank !!
 

VLUCHTEN

We vliegen van Brussel naar Abu Dhabi, om dan over te stappen op onze vlucht naar Colombo.


PINNAWALA

Onze chauffeur die ons op de luchthaven opwacht, brengt ons meteen naar Pinnawala, een groot domein waar olifanten worden opgevangen. We ontdekken het domein alvorens we doorrijden naar Kandy.


KOOKDEMONSTRATIE MATALA

Na een bezoek aan een kruidentuin, mogen we alles wat we gezien en geleerd hebben omzetten in de praktijk tijdens een kookworkshop!


DAMBULLA ROTS TEMPEL

We bezoeken samen met onze gids de 5 grotten van Dambulla, die omgevormd zijn tot tempels. 


JEEP SAFARI IN MINNERIYA NATIONAAL PARK

Ook in Sri Lanka kan je op safari! We gaan per jeep een halve dag speuren naar de dieren in Minneriya natioanaal park.


LEEUWENROTS

De Sigiriya rots, ofwel de leeuwenrots, is misschien wel het bekendste beeld van Sri Lanka, dus mogen we zeker niet overslaan! We gaan te voet omhoog (1200 trappen) om het voormalige paleis en klooster te bekijken, en om te genieten van het prachtige uitzicht bovenaan.


FIETSTOCHT DOORHEEN POLONNARUWA

De historische stad Polonnaruwa staat op de Werelderfgoedlijst van Unesco. We kunnen deze site met zijn vele ruïnes en tempels per fiets verkennen.


STRANDVAKANTIE CENTARA CEYSANDS

Oef! Na onze korte maar stevige rondreis kunnen we nu een weekje uitblazen in dit fantastische hotel! We kunnen recht van onze kamer in het zwembad springen, en heerlijk gaan snorkelen in de prachtige zee! 


ZAKGELD

Een lekkere cocktail of een lokaal biertje, een fooi voor onze chauffeurs of een tip voor de straatmuzikanten. Of voor een souvenir uiteraard, zakgeld is zeker welkom!