Hieronder vind je onze ganse huwelijksreis terug, opgesplitst in vele kleine onderdelen. Kies uit wat jij graag wilt sponsoren, of kies gewoon voor een zakcentje als het wat sneller mag verlopen. Je kan één of meerdere items aankopen, je krijgt telkens een overzicht met de betalingsgegevens. Zodra de betaling verwerkt is, ontvangt u een bevestigingsmail van Oranjetours. Alvast héél veel dank !!
 

TRANSFER LUCHTHAVEN

Als we op ons feest een beetje te veel gedronken hebben, dan halen we toch zeker onze vlucht dankzij deze privé taxi naar de luchthaven. En hij komt ons weer halen ook achteraf ... handig!


VLUCHTEN

We vliegen van Brussel naar Mauritius, met een korte tussenstop in Istanbul. Met deze kado kunnen we dus al zeker van grond gaan deze vakantie ;-)


TRANSFERS TER PLAATSE

Na onze lange vlucht staat er een taxi-chauffeur ons op te wachten om ons naar het hotel in Bel-Ombre te brengen. 


HOTEL HERITAGE AWALI GOLF & SPA

HOTEL.jpg

In dit fantastische 5 sterren luxe hotel gaan we een heerlijke all-in vakantie beleven! We slapen in een deluxe kamer met zicht op zee, en het belooft één en al romantiek te worden!


EXCURSIES

Mauritius is meer dan stranden en cocktails alleen!
De monolitische berg Le Morne is spectaculair en heeft een boeiende geschiedenis, een tochtje met een catamaran toont ons de fascinerende onderwaterwereld, en het binnenland toont ons watervallen en authentieke plaatsjes... 


ZAKGELD

Een lekkere cocktail of een lokaal biertje, een fooi voor onze chauffeurs of een tip voor de straatmuzikanten. Of voor een souvenir voor de thuisblijvers: zakgeld is zeker welkom!