Hieronder vind je onze ganse huwelijksreis terug, opgesplitst in vele kleine onderdelen. Kies uit wat jij graag wilt sponsoren, of kies gewoon voor een zakcentje als het wat sneller mag verlopen. Je kan één of meerdere items aankopen, je krijgt telkens een overzicht met de betalingsgegevens. Zodra de betaling verwerkt is, ontvangt u een bevestigingsmail van Oranjetours. Alvast héél veel dank !!
 

VLUCHTEN

We vliegen van Brussel via Londen naar Kuala Lumpur. Terugkomen doen we vanuit Langkawi. Toch wel wat uurtjes in het vliegtuig, dus genoeg sponsoren om deze Malaysian Airlines vlucht in de lucht te houden aub :-)


MELAKA

river-957061_1920 melaka.jpg

Bij aankomst op de luchthaven wacht onze gids/chauffeur ons op, en rijden we meteen naar Melaka. 's avonds ontdekken we de historische stad met zijn gastvrije volk, en proeven we van de plaatselijke specialiteit : kippenrijstballen! De volgende dag neemt onze gids ons mee om per fiets de landelijke omgeving en de lokale dorpjes te ontdekken. 


KUALA LUMPUR

malaysia-2032975_1920.jpg

Deze 2 dagen gaan we op ontdekking in de hoofdstad van Maleisië. We bezoeken de tweelingtorens Petronas, het koninklijk paleis, de nationale moskee en het oude treinstation. We proberen ook nog een bezoek te brengenaan de kalkstenen Batu Caves met zijn indrukwekkende hindoe-tempel, iets buiten de stad.


TAMAN NEGARA

taman negara water-forest-waterfall-stream-autumn-national-park-543649-pxhere.com.jpg

We vertrekken vroeg in Kuala Lumpur en rijden naar de jetty van Kuala Tembeling voor de drie uur durende boottocht naar Taman Negara, het grootste natuurpark van West-Maleisië waar tapirs, tijgers en olifanten zich schuil houden in de laaglandjungle Hier gaan we een begeleide nachtwandeling maken om de nachtelijke wildlife te bestuderen, maar doen we ook een canopy trail naar de Teresek Hill. 


CAMERON HIGHLANDS

malaysia-1536865_1920.jpg

Prachtige vergezichten wanneer we doorrijden langs en door de Cameron Highlands. In deze streek zie je vooral theeplantages (we bezoeken er eentje), maar we gaan ook een boswandeling maken om de exotische flora te ontdekken.


BELUM RAINFOREST

monkeys-1351743_1920.jpg

Wederom gaan we weer eventjes de boot op om onze nieuwe bestemming te bereiken. We gaan hier op zoek gaan naar de gekke bloem 'Rafflesia' , maar zullen ook verder trekken naar de Ruok waterval, waar we kunnen zwemmen!


PENANG

penang.jpg

In Penang zijn we terug in een historische levendige UNESCO stad, en brengen we bij schemering een bezoek aan de 'snake tempel'. de volgende dag gaan we weer per fiets op verkenning door de kleurrijke straatjes en steegjes, om de Chinese clanhuizen en tempels te ontdekken.


LANGKAWI

ontbijt ambong lankgawi.jpg

Na onze stevige rondreis hebben we wel wat rust verdiend, en gaan we op een eiland voor de kust van Penang genieten van de luxe van een 5* hotel: voetjes in het zand, privé zwembad aan de kamer, een beetje wellness en gastronomische keuken .. We zullen ons huwelijk hier zeker goed kunnen consumeren!


ZAKGELD

Een lekkere cocktail of een lokaal biertje, een fooi voor onze chauffeurs of een tip voor de straatmuzikanten. Of voor een souvenir uiteraard, zakgeld is zeker welkom!