Hieronder vind je onze ganse huwelijksreis terug, opgesplitst in vele kleine onderdelen. Kies uit wat jij graag wilt sponsoren, of kies gewoon voor een zakcentje als het wat sneller mag verlopen. Je kan één of meerdere items aankopen, je krijgt telkens een overzicht met de betalingsgegevens. Zodra de betaling verwerkt is, ontvangt u een bevestigingsmail van Oranjetours. Alvast héél veel dank !!
 

VLUCHTEN

We vliegen van Brussel naar Madrid, om daar dan over te stappen op onze lange vlucht naar San José. Olé!


MINITRIP TORTUGUERO

We starten met een georganiseerde minitrip naar de Caraïbische kust, naar Tortuguero. Wagens kunnen hier niet komen, dus we speuren hier per boot 2 dagen rond naar de fauna en flora, waaronder de grote schildpadden!


SARAPIQUI: TUBING EN RAFTEN

In Sarapiqui gaan we vooral veel waterpret beleven! Tubing, white water raften en riviertochten staan hier op het programma. Heerlijk!


ARENAL VULKAAN

In het gebied rond de Arenal vulkaan gaan we een lange tocht maken per paard, en kunnen we ook relaxen in één van de warmwaterbronnen. Héél misschien zien we zelfs een uitbarsting, want de vulkaan is redelijk actief!


MONTEVERDE

Als het groen ziet, kan het niet anders dan nat zijn zeker? We gaan via allerlei hangende bruggen door het nevelwoud, en zoeken het water op!


TANGO MAR STRANDHOTEL

tango mar.jpeg

Na al onze activiteiten gaan we toch nog enkele dagen uitblazen in een fantastisch mooi hotel aan de westkust! 


ONZE HUURWAGEN

Zonder wagen geraken we natuurlijk nergens! We hebben dus een auto gehuurd met GPS om die prachtige lodges te kunnen vinden!


ZAKGELD

Een lekkere cocktail of een lokaal biertje lusten we altijd, en centjes voor benzine zullen we ook nodig hebben,  Of voor een souvenir uiteraard, zakgeld is zeker welkom!