Hieronder vind je onze ganse huwelijksreis terug, opgesplitst in vele kleine onderdelen. Kies uit wat jij graag wilt sponsoren, of kies gewoon voor een zakcentje als het wat sneller mag verlopen. Je kan één of meerdere items aankopen, je krijgt telkens een overzicht met de betalingsgegevens. Alvast héél veel dank !!
 

VLUCHTEN

We vliegen met Thai Airways rechtstreeks van Brussel naar Bangkok. Als jullie sponsoren, kunnen we misschien upgraden naar Economy Premium, zodat we super comfortabel kunnen reizen??


BRUISEND BANGKOK

Bangkok is een bruisende metropool die zowel overdag als 's nachts boeiend blijkt te zijn! We gaan uiteraard het immense Koninklijk Paleis bezoeken, maar willen ook graag de straten op om het lokale leven te verkennen. We maken ook met onze gids een tocht per fiets.


STREETFOOD

sweet-restaurant-asian-dish-meal-food-1040918-pxhere.com.jpg

Wij zien ook al uit naar de lekkere Thaïse keuken! Wij houden van de verschillende kleine gerechtjes zodat we van alle smaken kunnen proeven. Graag een kleine donatie voor de goedkope maar heerlijke hapjes!


KANCHANABURI

floathouse river kwai.jpg

Na de drukte van Bangkok, gaan we 2 dagen naar Kanchanaburi, waar we zeker stoppen aan de ‘bridge over the river Kwai’. Slapen doen we  hier trouwens letterlijk op de rivier midden in de natuur. We zien ons daar al genieten op ons terrasje boven de rivier!


AYUTTHAYA

Ayutthaya was de vroegere hoofdstad van Thailand, en hier staan nog enkele indrukwekkende sites! 


CHIANG MAI

We nemen een korte vlucht naar Chiang Mai waar we 4 dagen gaan genieten van een verblijf in een charmant hotelletje in de oude stad. Deze stad is zeer gezellig om ’s avonds rond te lopen. Van hieruit plannen we ook enkele leuke uitstappen.


Na alle actie de laatste dagen, gaan we nu letterlijk uitrusten in een paradijsje want ons hotel heet Paradise@Koh Yhao. Ons bedje op het strand is hier al gereserveerd !


ZAKGELD

Een lekkere cocktail of een lokaal biertje, een lekkere kokosnoot op het strand, of een tochtje met de boot... Of voor een souvenir voor de thuisblijvers: zakgeld is zeker welkom!