Lieve gasten,

Op 10 oktober is het eindelijk zover! Vanaf die dag gaan we geringd door het leven en dat willen we niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Wij staan alvast te trappelen van ongeduld om er een fantastische dag (en nacht) van te maken en zijn ontzettend blij dat jullie met ons komen meevieren.

Zoals jullie wel weten doen wij niet liever dan op vakantie gaan. En uiteraard hoort er bij de trouw een heerlijke huwelijksreis. We hebben in december een rondreis in Thailand gepland, waarbij we cultuur, natuur, lekker eten en mooie hotels combineren, en dit alles met een zalig temperatuurtje! 

Aangezien wij al een aantal jaren samenwonen en gesetteld zijn kan je ons geen plezier meer doen met een toile-circée, koekenpan of een chocoladefondue. Via deze atypische ‘huwelijkslijst’ kunnen jullie ons wel enorm verblijden door een stukje bij te dragen aan onze reis.

Ter plaatse zullen we jullie op tijd en stond doen watertanden met een fotootje via sociale media ;-) Hier krijg je alvast een voorsmaakje van onze reis.

Dikke kus en tot binnenkort!