Hieronder vind je onze ganse huwelijksreis terug, opgesplitst in vele kleine onderdelen. Kies uit wat jij graag wilt sponsoren, of kies gewoon voor een zakcentje als het wat sneller mag verlopen. Je kan één of meerdere items aankopen, je krijgt telkens een overzicht met de betalingsgegevens. Alvast héél veel dank !!
 

VLUCHTEN

Eerst gaan we met de trein naar Parijs, om dan een rechtstreekse vlucht te nemen naar Point-à-Pitre, onze bestemming!


LE GOSIER: LA CREOLE BEACH RESORT

la creole.JPG

Aangezien we pas laat aankomen op de luchthaven, gaan we deze eerste avond bekomen in hotel La Créole Beach in Le Gosier. 


HUURWAGEN

rental-car.jpg

Na onze eerste nacht kunnen we onze huurauto ophalen en rijden we verder door naar Le Moule, waar we de rest van onze vakantie zullen verblijven. We gaan het ganse eiland verkennen met onze huurwagen, zowel Basse-Terre als Grande-Terre.


LE MOULE : HOTEL SHAMBALA LODGE

Dit kleinschalige hotel heeft supertoffe kamers in de stijl van het eiland, met een eigen terras met buitenkeukentje - verstopt in de tuin.Het zal hier heerlijk zijn om te relaxen!


EXCURSIES

Er valt hier zoveel te beleven dat we sowieso tijd tekort hebben! We gaan genieten van de prachtige stranden en het onderwaterleven, maar ook van het ruwe binnenland met zijn wouden en verborgen watervallen. Er zijn ook vele marktjes met kruiden en chocolade, misschien volgen we wel ergens een kookcursus... 


WELLNESS

massage.jpg

Vanzelfsprekend zullen we helemaal ‘zen’ zijn op onze honeymoon maar met een massage kan je ons altijd een plezier doen!


ZAKGELD

Een lekkere cocktail of een lokaal biertje, een lekkere kokosnoot op het strand, of een tochtje met de boot... Of voor een souvenir voor de thuisblijvers: zakgeld is zeker welkom! (wist je datje: aangezien dit een Frans eiland is, betalen we hier gewoon met de euro!)