Hou je van lekkere wijnen? Een beetje cultuur opsnuiven en heerlijk genieten van de gezellige stad Athene? Of toch liever op een Grieks eiland de typische eilandsfeer opsnuiven? Of lekker lui aan het strand uw tijd doorbrengen, dat is ook soms wel fijn. In dit programma kunnen we het allemaal combineren, en dit aan zeer scherpe prijzen!

VOORBEELD COMBINATIEREIS 'GRIEKSE VASTELAND - AANDACHT VOOR WIJN EN GENIETEN' 9  dagen, via Essential Greece

 
 

Dag 1 - 2 - 3: Brussel - Athene

Rechtstreekse vlucht met Aegaen Airlines naar Athene. Oppikken huurauto op de luchthaven en inchecken in het designhotel voor je verblijf in de stad. Het Fresh hotel is gelegen in het hart van Athene, en valt op door de sobere, stijlvolle en onconventionele inrichting. Een leuk hotel om de stad te ontdekken of om uw rondreis doorheen Griekenland te starten. Het dakterras met zwembad is een echte troef.

Dag 3 - 4 - 5: Peloponessos / wijnexcursie

In de Peloponessos vind je talrijke historische sites terug, maar ook vele wijnboerderijen. Op dag 4 is er een privé dagexcursie inbegrepen met gids, en bezoek je enkele wijnhuizen in de streek van Nemea, gecombineerd met de antieke Nemea-site. U dineert in één van de betere restaurants en kan volop genieten van de lekkere wijnen. U verblijft in hotel Amalia, met uitzicht op de Venetiaans-Turkse vesting Palamidi, de zee of de mooie tuinen van het hotel.

Dag 5 - 6 - 7: Poros / eilandsfeer opsnuiven

Het eilandje Poros ligt slechts op 400m van het vasteland, maar toch krijg je hier echt het fantastische eilandgevoel. Het is er zeer gezellig vertoeven, en in uw deluxe kamer in hotel Sirene Blue komt u niets tekort!

Dag 7 - 8 - 9 - 10: Xylokastro  / strandvakantie

De laatste dagen verblijft u in Sykion Coast Hotel, een kleinschalig hotel gebouwd op het domein van de bekende Griekse dichter  Angelos Sikelianos. Het hotel is modern en fris, en gelegen in de grote tuin straalt het geheel rust uit. Het beschikt over een uitstekende keuken. Het hotel ligt aan een kiezelstrand, aan een mooi pijnboombos, het centrum ligt op 2,5 km (30 minuten wandelen langs het strand).

Dag 10:  Athene - Brussel

Inleveren huurauto + rechtstreekse vlucht met Aegaen airlines naar Brussel.


RICHTPRIJZEN 'GRIEKSE VASTELAND - AANDACHT VOOR WIJN EN GENIETEN' 

Prijs vanaf 1250 € per persoon (op basis van een 2-persoonskamer)

Inbegrepen: vluchten heen en terug (incl bagage en maaltijden), 9 overnachtingen in kamer en ontbijt (behalve in Sykion Coast in half pension), huurwagen, wijnexcursie in de Peloponesos
Niet inbegrepen: overzetboot Poros (ter plaatse te betalen, ca 30 euro), maaltijden, dranken, entreegelden en toeslagen voor de wijnproeverijen tijdens de exursie, verzekeringen

Voor een offerte op maat: contacteer één van onze kantoren!