FIETSCRUISE NOORD-HOLLAND, via Feenstra Rijn Lijn


Dag 1: Arnhem - Zutphen - Deventer
We heten u van harte welkom aan boord van de Horizon. De bemanning zal zorg dragen voor uw fiets en uw bagage. Om 10u gooien we de trossen los en zetten we over de Ijssel koers naar Zutphen. Hier begint uw eerste fietsroute. Langs de kronkelende rivier de Ijssel fietst u in uw eigen tempo naar de Hanzestad Deventer, waar we ook overnachten. (22 km fietsen)

Dag 2: Deventer - Medemblik
Deze ochtend laten we de fietsen nog even aan boord staan. We verlaten de IJssel en steken het IJsselmeer over naar Medemblik. Na de lunch zullen we in deze Noord-Hollandse stad aankomen. Per fiets kan u naar Enkhuizen voor bijvoorbeeld een bezoek aan het Zuiderzeemuseum. (40 km fietsen)

Dag 3: Medemblik - Alkmaar
Bij Den Oever verlaten wij het IJsselmeer om zo bij Den Helder het Noordhollandsch kanaal op te varen. Tussen de bloemenvelden door varen we naar Alkmaar waar het schip in de loop van de middag aankomt. (verschillende routes mogelijk, ca 35 km)

Dag 4: Almaar - Zaandam
We vervolgen onze reis over het Noordhollandsh kanaal naar Zaandam. Onderweg passeren we de Zaanse Schans, een uniek stukje Nederland met traditionele houten huisjes, molens, kaas- en klompenmakerijen. (29 km fietsen)

Dag 5: Zaandam - Volendam
Volendam is één van de bekendste vissersdorpen aan het IJsselmeer. De haven, de oude huisjes en de traditionele klederdracht geven het dorp een bijzonder karakter. 's Middags heeft u nog de mogelijkheid om vanuit Volendam naar Edam (3 km) of naar Monnickendam (8 km) te fietsen.

Dag 6: Volendam - Utrecht - Wijk bij Duurstede
We verlaten Volendam al vroeg en maken een korte stop in Utrecht om de fietsen van boord te halen. Het laatste fietstraject van deze cruise begint in Utrecht en zal eindigen in Wijk bij Duurstede waar het schip ondertussen is aangekomen (ca 25 km fietsen)

Dag 7: Wijk bij Duurstede - Arnhem
Via de Nederrijn keren we terug in Arnhem waar wij afscheid van u nemen.


Prijs vanaf  695€ per persoon in een 2 persoonshut op het hoofddek