SALVADOR, Brazilië, Zuid-Amerika
Carnaval in Brazilië staat gewoon gelijk aan één groot feest. In plaats van toe te kijken danst u zelf mee in de parade. De muziek en de sfeer is onovertroffen!

COPPER CANYON, Meixco, Amerika
Te voet, met de fiets of per trein door grootse canyons - this is the real thing. Zes met elkaar verbonden kloven, elk groter dan de Grand Canyon, vormen het decor van een buitengewone reis.

GORILLA TRAIL, Oeganda, Afrika
De gorilla's gaan opzoeken is een spectaculaire belevenis: een tocht door de ondoordringbare jungle met als doel de ontzagwekkende kracht en menselijke trekken van deze dieren zelf te zien. Het is zonder twijfel de uniekste en speciaalste safari die er bestaat.

MATTERHORN, Zwitserland, Europa
zermatt is een traditioneel Alpendorp en verfijnd vakantieoord, en wordt helemaal overheerst door de Mätterhorn van 4478m hoogte. Een piramide die steeds verandert terwijl licht en schaduw over zijn zeer herkenbare flanken speelt. Op de gletsjer wordt het hele jaar door geskied, maar ook vele bergbeklimmers trotseren deze machtige berg.

NOORDEREILAND, Nieuw-Zeeland, Australië
Dit is een briljante bestemming voor nieuwsgierige, avontuurlijke hobbits! In dit rijk van Midden-Aarde vind je alles terug: stranden, de Maori-cultuur, meren, geothermische taferelen, hete bronnen, snorkel mogelijkheden,...